ΞΑΝΘΗ

Να κλείσει την θητεία του στην Ξάνθη με νίκη θέλει ο Λουτσέσκου

Να κλείσει την θητεία του στην Ξάνθη με νίκη θέλει ο Λουτσέσκου
Παπαδημητρίου, Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη αντιμετωπίζει την Κυριακή την Βέροια στο τελευταίο παιχνίδι του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο των Ακριτών που θέλουν τη νίκη για να κλείσουν τη σεζόν με ένα ακόμη τρίποντο.

Το 107 και τελευταίο του ματς στον πάγκο της Ξάνθης θα δώσει την Κυριακή ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός ο οποίος έχει αναλάβει από το καλοκαίρι του 2014 τους Ακρίτες ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα της Θράκης έχοντας μια αξιοπρόσεκτη παρουσία έως τώρα.

Σε 106 παιχνίδια που έχει βρεθεί στον πάγκο της Ξάνθης έχει ρεκόρ 36 νικών, 36 ισοπαλιών και 34 ηττών και φυσικά θέλει να κλείσει την παρουσία του στους Ακρίτες με μια ακόμα νίκη και να αποχαιρετήσει νικηφόρα την Θράκη και τον κόσμο της.

Στα αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι με την Βέροια ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες του ενώ δίνει και την ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Χαρακτηριστικά εκτός έμειναν οι Γουάλας, Μπαξεβανίδης και Καμαρά που είναι τιμωρημένοι αλλά και οι Καρασαλίδης - Πιζέλι που είναι τραυματίες.

Στην αποστολή της Ξάνθης μετέχουν 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Παπαγεωγίου, Ορφανίδης Λ., Συλλά, Λισγάρας, Σβάρνας, Φλίσκας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Γιουνές, Ορφανίδης Π., Μεχία, Τριάδης, Λάζιτς.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ