ΞΑΝΘΗ

Μοναδική απουσία ο Καμαρά στην Ξάνθη

Μοναδική απουσία ο Καμαρά στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη δοκιμάζεται την Κυριακή το βράδυ στην Λάρισα στο ματς με την ΑΕΛ με τον Λουτσέσκου να μην έχει στην διάθεση του μόνο τον τιμωρημένο Καμαρά.

Χωρίς τον τιμωρημένο Καμαρά ταξίδεψε στην Λάρισα για την αναμέτρηση της Κυριακής η Ξάνθη αλλά αυτή είναι ουσιαστικά η μοναδική απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μετά την προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι ταξίδεψαν στην Θεσσαλική πόλη.

Η Ξάνθη μαθηματικά έχει ακόμα ελπίδες για είσοδο στα play off και φυσικά θέλει να τις εξαντλήσει. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κάνει το δυο στα δυο και να περιμένει στραβοπατήματα από την ΑΕΚ στα δυο εναπομείναντα ματς.

Στην τελευταία προπόνηση το πρόγραμμα είχε ασκήσεις τακτικής και διπλό μικρής διάρκειας και εν συνεχεία ο Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ντε Λούκας, Γουάλας, Λάζιτς, Λουσέρο, Μεχία, Πιτζέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ζίβκοβιτς, Βασιλακάκη, Ζαρόπουλο, Καρασαλίδη, Λισγάρα, Μπαξεβανίδη, Παπαγεωργίου, Ράνο, Τριάδη και Φλίσκα.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ