ΞΑΝΘΗ

Με Ζαραδούκα αλλά χωρίς Μπέρτο η Ξάνθη

Με Ζαραδούκα αλλά χωρίς Μπέρτο η Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την 18άδα της ομάδας του για το παιχνίδι της Τρίτης (22/9) με τον Ολυμπιακό η οποία έχει μια αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια.

Με μια αλλαγή σε σχέση με το νικηφόρο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής επί του Ατρόμητου θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Τρίτη (22/9) το βράδυ η SKODA Ξάνθη. Ο Λουτσέσκου δεν έχει στην διάθεση του τον Μανώλη Μπέρτο ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και έμεινε εκτός 18άδας. Αντίθετα στην αποστολή μετέχει ο Γιάννης Ζαραδούκας ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής αγωνιζόμενος για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Για τον Ρουμάνο τεχνικό η απουσία του Μπέρτου είναι σημαντική καθώς ο δεξιοπόδαρος μπακ είχε το απόλυτο στα τρία ματς που είχαν προηγηθεί στο πρωτάθλημα έχοντας παίξει ως βασικός και στις τρεις αναμετρήσεις των Ακριτών. Ο Λουτσέσκου αναμένεται και πάλι να παρατάξει την ομάδα του με ένα 4-4-2 στην ευθεία και ουσιαστικά ο μόνος του προβληματισμός είναι ποιος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας της ομάδας.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Ρουμάνος και από τη στιγμή που η ομάδα του έχει ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα το πρωτάθλημα αναμένεται να παρατάξει την Ξάνθη με μια μόλις αλλαγή στο αρχικό της σχήμα με τον Μπαξεβανίδη να παίρνει τη θέση του Μπέρτου.

Έτσι η βασική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Τσέναμο, Μπαξεβανίδη, Φλίσκα, Καρυπίδη, Γουάλας, Βασιλακάκη, Παπαστεριανό, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ, Χέρεα και Σολτάνι ενώ η βασική οδηγία του Λουτσέσκου είναι για πίεση ψηλά ώστε να υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας από πλευράς Ολυμπιακού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις τελευταίες ασκήσεις τακτικής και το «διπλό» μικρής διάρκειας ανακοίνωσε την 18άδα για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Ζαραδούκας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Ορφανίδης, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ, Νιέτο, Λουσέρο, Χερέα, Καπετάνος, Ράνος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ