ΞΑΝΘΗ

Με Σιλά και Μεχία στη Νέα Σμύρνη η Ξάνθη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Σπουδαίο ματς την Κυριακή (5/2, 17.15) στη Νέα Σμύρνη για την Ξάνθη, που αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο. Ενισχυμένοι οι ακρίτες, στην αποστολή των οποίων συμπεριλήφθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Μεχία και Σιλά.

Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Μετά τις τελευταίες του οδηγίες στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι (17:15) στη Ν. Σμύρνη.

Αναλυτικά οι επιλογές του Ρουμάνου προπονητή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Συλλά, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Μεχία, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Λ., Λάζιτς, Πιζέλι, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ Σαλιμό Σιλά και ο αμυντικός χαφ από την Ονδούρα, Αλφρέδο Μεχία, είναι τα νέα πρόσωπα για τους Θρακιώτες, που ισοβαθμούν με τον Πανιώνιο στη 2η θέση και στους 32 βαθμούς. Εκτός αποστολής είναι οι Παπαγεωργίου, Τριάδης, Χατζητερζόγλου, Γουάλας και Παπαστεριανός.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ