ΞΑΝΘΗ

Με πέντε απουσίες η Ξάνθη στη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM / EUROKINISSI)
Ξάνθη MOTIONTEAM

Χωρίς Κασάδο, Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδη και Κάστρο στη Λάρισα η Ξάνθη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (9/12, 15.00), στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Στην 7η θέση της Super League βρίσκεται η Ξάνθη ύστερα από 13 αγωνιστικές, έχοντας 17 βαθμούς. Το Σάββατο (9/12, 15.00) οι ακρίτες αντιμετωπίζουν την ΑΕΛ, παιχνίδι στο οποίο ο Μίλαν Ράσταβατς καλείται να παρατάξει την ομάδα με απώλειες.

Αυτό γιατί ο αριστερός μπακ Κασάδο είναι τιμωρημένος, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης και Κάστρο. Η αποστολή των Θρακιωτών είναι η εξής: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας, Χατζητερζόγλου, Ορφανίδης Λ., Μεχία, Λουσέρο, Ντε Λούκας, Μελιόπουλος, Κίκε, Ρότσε, Φασίδης, Ορφανίδης Π., Γέντρισεκ.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Ξάνθη ηττήθηκε εύκολα στην έδρα της από τον ΠΑΟΚ και κόντρα στην ΑΕΛ θα γίνει προσπάθεια για επάνοδο στα θετικά αποτελέσματα. Ο Ράσταβατς δεδομένα θα στηριχτεί ξανά στον Γέντρισεκ, από τον οποίο περιμένει να "πληγώσει" τον αντίπαλο, με στόχο την κατάκτηση βαθμού ή βαθμών.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ