ΞΑΝΘΗ

Με Κασάδο στην Τρίπολη η Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Κασάδο EUROKINISSI SPORTS

ΗΞάνθη έχει τους ίδιους βαθμούς με τον Αστέρα (27) και πάει στην Τρίπολη με διπλό στόχο, την επικράτηση ή έστω την ισοπαλία. Επέστρεψε ο Ισπανός αριστερός μπακ. Χόρχε Κασάδο.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου (3/2, 15.00) στην Τρίπολη παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αστέρας και Ξάνθη έχουν από 27 βαθμούς και όποια ομάδα κατορθώσει να επικρατήσει, αναμένοντας και το αποτέλεσμα του Πανιωνίου λίγο αργότερα με την ΑΕΛ στη Λάρισα (17.15), ενδέχεται να είναι μόνη πέμπτη στη Super League Σουρωτή έπειτα από 20 παιχνίδια.

Οι ακρίτες είναι φορμαρισμένοι, ενώ είναι και πάνοπλοι, αν εξαιρέσει κανείς τον Λουσέρο ο οποίος εδώ και καιρό είναι εκτός λόγω τραυματισμού. Στη διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς επιστρέφει ο Ισπανός αριστερός μπακ. Χόρχε Κασάδο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Η αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλά, Κασάδο, Λισγάρας, Φλίσκας, Μελιόπουλος, Σβάρνας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Φασίδης, Τριάδης, Κίκε, Μπρίτο, Ντουρίτσκοβιτς, Γέντρισεκ, Κάστρο.

* Η Ξάνθη κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάκη Τσαγκαλίδη κι εκπροσωπήθηκε στην κηδεία του από το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Μπερμπέρογλου. Η ποδοσφαιρική οικογένεια της ξανθιώτικης ομάδας, εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ