ΞΑΝΘΗ

Με Κασάδο και Κάστρο η Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Κασάδο και Κάστρο είναι στη διάθεση του Ράσταβατς για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Μπρίτο, Καμαρά, Τριάδης.

Δυο συνεχόμενες ήττες μετράει η Ξάνθη που θέλει να βάλει τέλος στο αρνητικό αυτό σερί στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός των Ακριτών, Μίλαν Ράσταβατς, θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι με τους πράσινους τους Κασάδο (εξέτισε τη τιμωρία του) και Κάστρο (ξεπέρασε τον τραυματισμό του). Αντίθετα εκτός έμειναν και πάλι οι τραυματίες Μπρίτο, Καμαράς και Τριάδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή και την Κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση (19:30) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης και τις τελευταίες οδηγίες του τεχνικού επιτελείου σε θέματα τακτικής και τελειώματα φάσεων, ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Σιλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Σβάρνας, Λισγάρας, Μεχία, Μελιόπουλος, Λουσέρο, Ορφανίδης Π., Ντε Λούκας, Κίκε, Ρότσε, Φασίδης, Γέντρισεκ, Κάστρο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ