ΞΑΝΘΗ

Με έξι αλλαγές η Ξάνθη κόντρα στην ΑΕΚ

Με έξι αλλαγές η Ξάνθη κόντρα στην ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε εκτός αποστολής τους Λισγάρα, Μπέρτο, Ζαραδούκα, Καπετάνο, Τριάδη και Λουσέρο σε σχέση με το

Με έξι νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό θα υποδεχθεί την ΑΕΚ η SKODA Ξάνθη καθώς ο Λουτσέσκου αποφάσισε να αφήσει εκτός 18άδας για το ματς Κυπέλλου της Τετάρτης τους Λισγάρα, Μπέρτο, Ζαραδούκα, Καπετάνο, Τριάδη και φυσικά και τον τραυματία Λουσέρο. Αντίθετα στην 18άδα που ανακοίνωσε επιστρέφουν οι Γουάλας, Έλτον, Παπαστεριανός και Φάρκας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Πρωινές ασκήσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα για την SKODA ΞΑΝΘΗ στα γήπεδα του αθλητικού της κέντρου. Ασκήσεις τακτικής, ανασταλτικότητα, επιθετική οργάνωση και τελειώματα φάσεων στην τελευταία προπόνηση πριν το πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο.

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του θεσμού, η ξανθιώτικη ομάδα υποδέχεται την Τετάρτη στις 15:30 την ΑΕΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή.

Αναλυτικά: Τσέναμο, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Φάρκας, Καρυπίδης, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Έλτον, Σολτάνι, Νιέτο, Κρίστοφερ, Ορφανίδης, Ράνος, Φασίδης, Χερέα και Ντιμιτρόφ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ