ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός κι η υπόλοιπη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός"

Λουτσέσκου: "Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακός κι η υπόλοιπη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραχώρησε συνέντευξη σε ρουμανικό ΜΜΕ κι αναφέρθηκε στην εξαιρετική πορεία της Ξάνθης, ενώ παράλληλα τόνισε πως η μισή Ελλάδα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό κι η υπόλοιπη τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

Η Ξάνθη σημείωσε την 5η διαδοχική νίκη της, επικρατώντας, αυτή τη φορά, με 1-0 του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Super League. Οι Ακριτές παρέμειναν στη 2η θέση της βαθμολογίας και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.

Όπως είναι λογικό, τα... κατορθώματα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ξάνθη δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους συμπατριώτες του. Γι' αυτό το λόγο, ο Ρουμάνος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα " Digi Sport" κι αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της ομάδας του, ενώ υποστήριξε πως η μισή Ελλάδα είναι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κι η άλλη μισή είναι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

"Ήταν ένα καλό ξεκίνημα για εμάς στη σεζόν. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε τη νέα χρονιά με νίκη. Ήταν σημαντικό να δώσουμε συνέχεια στην καλή δουλειά. Η ομάδα επέδειξε υπευθυνότητα. Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα 11 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα αποτελούν ρεκόρ για το σύλλογο. Το πιο σημαντικότερο είναι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αρχικός στόχος της σεζόν ήταν να αποφύγουμε τον υποβιβασμό. Όμως, πλέον οι στόχοι έχουν αλλάξει και θέλουμε να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός, ενώ στη συνέχεια έκανε αναφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα:

"Ο Ολυμπιακός είναι η Νο.1 ομάδα στην Ελλάδα. Νομίζω πως η μισή Ελλάδα υποστηρίζει τον Ολυμπιακό κι η υπόλοιπη τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Εδώ που βρισκόμαστε, στον Βορρά, υπάρχουν περισσότεροι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τα γκολ της 1ης αγωνιστικής της Super League
Λουτσέσκου: "Δεν με ενδιαφέρει η στατιστική"
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ