ΞΑΝΘΗ

Λουτσέσκου: "Αν μιλήσω για play-offs, θα χάσουμε το επόμενο ματς"

Λουτσέσκου: "Αν μιλήσω για play-offs, θα χάσουμε το επόμενο ματς"
Λουτσέσκου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Ξάνθης, Ραζβάν Λουτσέσκου, απέδωσε εν μέρει στην τύχη τη νίκη επί του Πανθρακικού, αποφεύγοντας να μιλήσει για ενδεχόμενη είσοδο στα play-offs.

Η Ξάνθη νίκησε με 1-0 τον Πανθρακικό, έφθασε τους 29 βαθμούς, "σκαρφάλωσε" στην 9η θέση και διατηρεί ελπίδες, για είσοδο στα play-offs.

Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός των "ακριτών", Ραζβάν Λουτσέκου, απέφυγε να μιλήσει γι' αυτό το ενδεχόμενο, επιθυμώντας να μην αποπροσανατολίσει τους ποδοσφαιριστές από το επόμενο ματς, με τον Παναιτωλικό.

"Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί κερδίσαμε αλλά και γιατί ήμασταν τυχεροί. Για πολύ καιρό δεν είχαμε τύχη. Δεν ήταν καλό παιχνίδι, δεν παίξαμε όπως θέλαμε, ο Πανθρακικός δεν άξιζε να χάσει το ματς. Υπήρχαν ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Ζαρόπουλος όμως ήταν πολύ καλός, ενώ είχαμε και την έμπνευση του Παπαστεριανού που σκόραρε. Στο πρώτο μέρος είχαμε μεγάλη σύγχυση, στο δεύτερο μέρος κάναμε κάτι καλύτερο, προσπαθήσαμε να επιτεθούμε, κάναμε λάθη αλλά επαναλαμβάνω ότι νιώθω καλά γιατί κερδίσαμε και μάλιστα στα τελευταία λεπτά

Ακόμη κι αν κάναμε λάθη, είμαι ικανοποιημένος από την άμυνα καθώς έχουμε καιρό να δεχτούμε γκολ. Η οικονομία του αγώνα λειτούργησε καλά. Δεν θέλω να μιλάω για play-offs, αν το κάνω θα χάσουμε το επόμενο παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, προσπαθούμε να δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, αυτό θα κάνουμε και με τον Παναιτωλικό", υποστήριξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ