ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Τέλος οι Γέντρισεκ και Αλμέιδα

Ξάνθη: Τέλος οι Γέντρισεκ και Αλμέιδα

Ο Σλοβάκος επιθετικός, Έρικ Γέντρισεκ, αποχωρεί από την Ξάνθη μετά από δύο χρόνια. Παρελθόν από την ομάδα της Θράκης κι ο Πορτογάλος αμυντικός, Ντίνις Αλμέιδα, ο οποίος επιστρέφει στη Μονακό.

Ήταν δεδομένο ότι η Ξάνθη θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν, η οποία ξεκινά στις 24 Αυγούστου, αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με την περυσινή. Ήδη έχει νέο τεχνικό - ο Κίκο Ραμίρεθ αντικατέστησε τον Μίλαν Ράσταβατς - ενώ ξεκίνησαν και οι αποχωρήσεις.

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Θράκης ο πρώτος σκόρερ της τις δύο τελευταίες σεζόν, Έρικ Γέντρισεκ. Ο 32χρονος Σλοβάκος δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους ακρίτες κι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Από την Ξάνθη αποχωρεί κι ο Ντίνις Αλμέιδα. Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αποχωρεί από τη Μονακό, από την οποία παραχωρήθηκε δανεικός την περυσινή σεζόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:

"Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με τους ποδοσφαιριστές Έρικ Γέντρισεκ και Ντίνις Αλμέιδα, με το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Ο Σλοβάκος επιθετικός στα δύο χρόνια παρουσίας του στην Ξάνθη, κατέγραψε 58 συμμετοχές σκοράροντας 20 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ κλήθηκε δύο φορές στην προεπιλογή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ντίνις Αλμέιδα, ολοκληρώνει τον δανεισμό του στην ξανθιώτικη ομάδα έχοντας αγωνιστεί σε 25 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου σκοράροντας δύο φορές. Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ του εύχεται καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ