ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Σε επαφές με τον ομογενή Μπιλ Πάππας για την πώληση της ΠΑΕ

Ξάνθη: Σε επαφές με τον ομογενή Μπιλ Πάππας για την πώληση της ΠΑΕ

Ο Ελληνοαυστραλός Μπιλ Πάππας, ιδιοκτήτης της Ολίμπικ Σίδνεϊ, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Χρήστο Πανόπουλο για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Ξάνθης.

Στις 21 Ιουλίου ο Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί ύστερα από 32 χρόνια από την Ξάνθη, θέτοντας την ΠΑΕ προς πώληση με καταληκτική ημερομηνία την 14η Αυγούστου για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές.

Σε περίπτωση που δεν βρισκόταν αγοραστής έως τη συγκεκριμένη ημερομηνία, τότε οι Ακρίτες θα κατέβαζαν... ρολά και θα έπεφταν στα τοπικά πρωταθλήματα. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε λύση, καθώς ο κ. Πανόπουλος βρίσκεται σε επαφές με τον Ελληνοαυστραλό Μπιλ Πάππας, ιδιοκτήτης της Ολίμπικ Σίδνεϊ.

Ο Μπιλ Πάππας δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS, ενώ μέσω της δεύτερης είναι χορηγός της Λίβερπουλ αλλά και της Σάλκε. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, ενώ φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για την αγορά τόσο του προπονητικού κέντρου όσο και του γηπέδου αντί 2.500.000 ευρώ.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ