ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Πρώτη φορά στην ιστορία ξεκινάει με 3Χ3

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη έχει κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, κάτι που δεν έχει πετύχει ξανά στο παρελθόν στη μεγάλη κατηγορία.

Η Ξάνθη τρελαίνει κόσμο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη Super League 1. Μετά το 1-2 απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, προκαλώντας και το διαζύγιο με τον Μιγκέλ Καρντόσο και το 1-2 στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, ακολούθησε το 2-1 απέναντι στον Αστέρα που μετράει τρεις ήττες.

Οι ακρίτες ποτέ ξανά στην 31χρονη ιστορία τους δεν έχουν κάνει τέτοιο ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία. Το καλύτερό τους ήταν δυο νίκες, το οποίο διακόπηκε στην 3η αγωνιστική (1-1 με τη Βέροια), αλλά το απόλυτο 3Χ3 δεν το είχε πετύχει ποτέ στο παρελθόν. Μέχρι στιγμής, η πορεία τους είναι ονειρεμένη και έτσι θέλουν να συνεχίσουν.

Πλέον, η ομάδα του Κίκο Ραμίρεθ θα προσπαθήσει για το διπλό στην ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική, ενώ στη συνέχεια φιλοξενεί τον Βόλο στα "Πηγάδια". Λέτε να κάνει το "5 στα 5" και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα; Σίγουρα πάντως έχει το μομέντουμ...

Εξάλλοι, χαρακτηριστικό είναι πως όλα τα γκολ έχουν σημειωθεί από ξένους παίκτες και συγκεκριμένα από τους Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Εντουάρντο, Τζουρίτσκοβιτς και Στούρτζεον. Βέβαια, να τονιστεί πως πέρυσι ο μοναδικός Έλληνας που σκόραρε για τους ακρίτες, ήταν ο Μπαξεβανίδης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ