ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: "Ποιος ο λόγος να προσφεύγει κανείς όταν οι αποφάσεις είναι δεσμευτικές"

SUPERLEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη με ανακοίνωση της αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να προσφεύγει κανείς σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο όργανο όταν οι κρατικές αποφάσεις είναι δεσμευτικές.

Η Ξάνθη έβγαλε και αυτή ανακοίνωση σχολιάζοντας την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που διατήρησε τους μείον 12 βαθμούς για τους Ακρίτες.

Η ομάδα από τη Θράκη έθεσε κάποια ερωτήματα και κυρίως για ποιο λόγο να προσφεύγει κανείς κατά κρατικών αποφάσεων όταν αυτές είναι δεσμευτικές. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"1. Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι μηχανισμός του Ελληνικού Κράτους.

2. Ο Πρωθυπουργός της χώρας μας δήλωσε:

«Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι γνωμοδοτική», αυτό σημαίνει ότι θα κρίνουν τα ελληνικά δικαστήρια (αρμόδια όργανα).

3. Ο Υπουργός Επικρατείας δήλωσε το ίδιο.

4. Προσφύγαμε στα αρμόδια όργανα προκειμένου να εξετάσουν την ουσία της υπόθεσης και να τη δικάσουν. Αντ΄ αυτού τα όργανα έκριναν ότι η απόφαση του μηχανισμού του Ελληνικού κράτους είναιΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ.

5. Δεν δίκασαν, στηρίχθηκαν σεΑΝΕΛΕΓΚΤΗ αλλά ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗγι΄αυτούς απόφαση.

6. Άρα ποιος ο λόγος να προσφεύγει κάποιος σε 1βαθμό και 2βαθμόόταν οι αποφάσεις του κρατικού μηχανισμού είναι δεσμευτικές;

7. Τι δεν πάει καλά;;;

8. Όλο αυτό είναι λογικό;;;

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Η ΕΕΑ μελέτησε πάνω από χίλιες σελίδες σε 3 ημέρες, εκ των οποίων οι 2 ήταν Σαββατοκύριακο και έβγαλε μια απόφαση όπως χαρακτηρίστηκε από τα αρμόδια όργανα, ΑΝΕΛΕΓΚΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ