Ξάνθη: "Για αυτό το λόγο δεν δώσαμε εισιτήρια στον Άρη"

Η Ξάνθη έκανε γνωστό το λόγο για τον οποίο δεν έδωσε εισιτήρια στον Άρη για το παιχνίδι των δυο ομάδων την Κυριακή (20/10).

Την προσεχή Κυριακή η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Άρη με τους Ακρίτες να έχουν πάρει την απόφαση να μην παραχωρήσουν εισιτήρια στους κιτρινόμαυρους.

Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για να αναφερθεί στο λόγο για τον οποίο δεν έδωσε το "οκ" ώστε να ανοιχτεί θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς.

Όπως αναφέρει σε αυτή ο Άρης απ' το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι δεν ανέλαβε την ευθύνη για την ύπαρξη 260 πλαστών εισιτηρίων με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στα δικαστήρια.

Η ανακοίνωση από πλευράς Ξάνθης αναφέρει:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.