ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Δεν επαναλειτουργούν τα τμήματα υποδομής

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι εξαιτίας των επικείμενων αλλαγών στο ιδιοκτησιακό, αλλά και των αποφάσεων της ΕΠΟ για τα μπαράζ, δεν θα γίνει η επανέναρξη των τμημάτων υποδομής.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί άμεσα από την Ξάνθη, θέτοντας την ΠΑΕ προς πώληση. Το μεταβατικό καθεστώς που επικρατεί στην ακριτική ομάδα, σε συνδυασμό με τις επικείμενες αποφάσεις της ΕΠΟ για την διεξαγωγή των μπαράζ δεν επιτρέπουν υπό αυτές τις συνθήκες την επαναλειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Η Ξάνθη αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι αυτή θα γίνει το ταχύτερο το δυνατό, αλλά όταν οι συνθήκες το επιστέψουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

"Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ξάνθη Π.Α.Ε. προς ενημέρωση όλων των ενδιαφερόμενων (προπονητών, ποδοσφαιριστών, γονέων) του Τμήματος Υποδομών και Ανάπτυξης αναφέρει τα παρακάτω:

Με βάση τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς και τις αναφερόμενες καταληκτικές ημερομηνίες, αλλά και τις επικείμενες αποφάσεις της Ε.Π.Ο. σχετικά με τη διεξαγωγή των μπαράζ και τις ημερομηνίες τέλεσης των, η έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και ό,τι αυτή συμπεριλαμβάνει (έναρξη αγωνιστικής προετοιμασίας, δοκιμές ποδοσφαιριστών, μεταγραφικές κινήσεις, κατάρτιση των ρόστερ …) δεν είναι δυνατή με τις προαναφερόμενές συνθήκες!!!

Η επανέναρξη λειτουργίας των Τμημάτων Υποδομής θα γίνει το ταχύτερο δυνατό και με τον αποτελεσματικότερο τρόπο μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, η ομαλότητα και η τάξη αποκατασταθούν και σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν!".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ