ΞΑΝΘΗ

Ξάνθη: Αρνητικά όλα τα τεστ για κορονοϊό

SUPERLEAGUE / PLAY OUT / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Xanthi, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Όπως έκανε γνωστό τόσο η Ξάνθη όσο και η Super League τα τεστ για κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη της αποστολής των Ακριτών που ήταν στη Νέα Αγχίαλο ήταν αρνητικά.

Η Ξάνθη και εν συνεχεία η Super League ενημέρωσαν πως τα αποτελέσματα των εξετάσεων για κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες των Ακριτών την Παρασκευή (3/7) το βράδυ στη Νέα Αγχίαλο ήταν αρνητικά.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως αν και τα νέα τεστ που γίνουν την Κυριακή (5/7) βγουν επίσης αρνητικά τότε το παιχνίδι της Δευτέρας (6/7) με τη Λαμία θα διεξαχθεί κανονικά όπως ορίστηκε την Παρασκευή το βράδυ από τη διοργανώτρια αρχή.

Να θυμίσουμε πως η αποστολή της Ξάνθης έχει μπει σε καραντίνα από τη στιγμή που βρέθηκε θετικό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας ο οποίος όμως δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης ανέφερε:

"Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο".

Και λίγη ώρα αργότερα υπήρξε ανακοίνωση από τη Super League που τόνιζε:

"Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταναρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ