Ξάνθη: Αναστολή ανάκλησης του πιστοποιητικού της, παίρνει προσωρινά πίσω το -5

Mε αποφαση που έλαβε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αναστέλλεται η ανάκληση του πιστοποιητικού της ΠΑΕ Ξάνθη, την οποία είχε αποφασίσει η ΕΕΑ και παίρνει προσωρινά πίσω το -5.

Με αποφαση που έλαβε το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, αναστέλλεται η ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης, την οποία είχε αποφασίσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η απόφαση αποτελεί δικαίωση για την θρακιώτικη ΠΑΕ, που παίρνει πίσω προσωρινά το -5 και ουσιαστικά ακυρώνει το πόρισμα της ΕΕΑ. Με αυτή την απόφαση, η ανάκληση του πιστοποιητικού της Ξάνθης δεν ισχύει και συνεχίζει να έχει το πιστοποιητικό που έλαβε στην αρχή της σεζόν.

Πλέον, πάει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με άλλο... αέρα για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας με τον ΠΑΟΚ και με πίστη ότι ο δικαστής θα μπει στην ουσία της υπόθεσης, εν αντιθέσει με αυτό που είχε αποφασίσει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League που δέχτηκε το πόρισμα της ΕΕΑ ως δεσμευτικό.

Η απόφαση του διοικητικού εφετείου ισχύει μέχρι να εκδικαστεί η κύρια αίτηση, η οποία μπορεί να γίνει σε αρκετούς μήνες από τώρα. Πάντως, είναι μια πρώτη νίκη για την ομάδα της Θράκης.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.