ΞΑΝΘΗ

Κοντά σε Καμαρά η Ξάνθη

Κοντά σε Καμαρά η Ξάνθη
Καμαρά INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στην απόκηση του Κάσα Καμαρά είναι η Skoda Ξάνθη. Ο 23χρονος χαφ από τη Μαυριτανία, που έπαιζε στον Εργοτέλη, δέχτηκε πρόταση από τους ακρίτες, την οποία αναμένεται να κάνει αποδεκτή. (VIDEO).

Ο Κάσα Καμαρά πήγε το καλοκαίρι στον Εργοτέλη και στις εννέα συμμετοχές που πραγματοποίησε έδειξε ότι αξίζει να παίξει στη Super League. Είναι ποιοτικός παίκτης ο 23χρονος χαφ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας.

Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του Ηρακλείου φέρνουν στην έξοδο τον Αφρικανό, ο οποίος έχει καταθέσει προσφυγή για να μείνει ελεύθερος. Μόλις εξασφαλίσει και τυπικά την ελευθέρας του θα υπογράψει κατά τα φαινόμενα στην Skoda Ξάνθη, που του έκανε πρόταση.

Ο Καμαρά είναι γεννημένος στις 22/10/1992. στο Σατνέ Μαλαμπρί, στη Γαλλία. Έχει ύψος 1.75 και από το 2010 μέχρι το καλοκαίρι του 2015 ανήκε στην Τρουά. Τη σεζόν 2014-2015 είχε δοθεί δανεικός στην Μπουλόν και φέτος ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Εργοτέλη.

Με την Εθνική Μαυριτανίας έχει χριστεί 14 φορές διεθνής και είναι βασικό της στέλεχος. Με τον Εργοτέλη έχει σημειώσει ένα γκολ, αυτό στο κύπελλο απέναντι στον Παναιτωλικό. Θυμηθείτε το...

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ