ΞΑΝΘΗ

Κίτρινος πυρετός στην Ξάνθη

Κίτρινος πυρετός στην Ξάνθη
INTIME SPORTS

Οι Μπέρτος, Φλίσκας και Μπαξεβανίδης συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση της Ξάνθης με την Καλλονή και θα λείψουν από τα επόμενα ματς των Ακριτών.

Η Ξάνθη στην Μυτιλήνη δεν έχασε απλά δυο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης με την Καλλονή αλλά και τρεις ποδοσφαιριστές της από ένα από τα επόμενα ματς της καθώς οι Μπέρτος, Φλίσκας και Μπαξεβανίδης αντίκρισαν την τέταρτη κίτρινη κάρτα και πρέπει να χάσουν ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας τους. Συγκεκριμένα η Ξάνθη θα βρεθεί αντιμέτωπη στα επόμενα τέσσερα ματς με τους Πανιώνιο (εντός), Λεβαδειακό (εκτός), Πλατανιάς (εντός) και Βέροια (εκτός).

Στη Ξάνθη πήραν την απόφαση ώστε οι Μπέρτος και Φλίσκας να απουσιάσουν από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Λεβαδειακό εκτός έδρας ενώ ο Δήμος Μπαξεβανίδης από το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με την Βέροια στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena.

Τέλος ο Καρίμ Σολτάνι που σκόραρε το πρώτο γκολ του αγώνα με την Καλλονή και αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ