ΞΑΝΘΗ

Καραγεωργίου: "Στην κόκκινη τελείωσαν όλα"

Καραγεωργίου: "Στην κόκκινη τελείωσαν όλα"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Καραγεωργίου μίλησε για την φάση που κρίθηκε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για την διαιτησία.

"Δεν ήταν καλή η πρεμιέρα για εμάς. Βέβαια εκ των προτέρων γνωρίζαμε ότι είχαμε δύσκολη αποστολή. Κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο κόψαμε την επιθετικότητα του ΠΑΟΚ και έδειχνε ότι θα λήξει ισόπαλο. Από μία αδράνεια όμως μείναμε πίσω στο σκορ και όλα έγιναν πιο δύσκολα.

Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η κόκκινη, δεν θα μπορούσε αλλιώς ο ΠΑΟΚ να κερδίσει με τέτοια ευκολία, σε ένα ματς όμως πάντα γίνονται απρόβλεπτα πράγματα. Προχωράμε, δεν έπαιζε και ο Ντιέ ο οποίος είναι σημείο αναφοράς για την ομάδα, για εμάς είναι μεγάλη απώλεια, δεν θα τον έχουμε ούτε στο επόμενο παιχνίδι" είπε αρχικά.

Πρόσθεσε πως: "Εχω την αίσθηση ότι και στα παιχνίδια με την Σταντάρ αδρανήσαμε σε δύο στημένες φάσεις και δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε, όμως τα μαρκαρίσματα δεν μας βγήκαν. Κάπως έτσι θα δούμε το στημένο και μετά από ένα γύρο, το θέμα είναι εμείς να ανταποκριθούμε".

Για την εικόνα της Ξάνθης και αν πρωτίστως την ενδιέφερε να κρατήσει το μηδέν: "Οχι βέβαια. Το χαρακτηριστικό αυτής της ομάδας είναι να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ παρότι κέρδισε μέχρι που σκόραρε είχε μία φάση, όπως κι εμείς, στην αρχή σε μία πλαγιοκόπηση, απλώς σε κάποιες φάσεις οι παίκτες του ΠΑΟΚ φέρθηκαν με μεγαλύτερο επαγγελματισμό. Ηρθε και η φάση της κόκκινης που είναι και γκολ μαζί και εκεί τελείωσαν όλα".

Για την διαιτησία του ματς: "Δεν έχω άποψη για το πέναλτι, ο παίκτης μου λέει ότι δεν ακούμπησε τον παίκτη του ΠΑΟΚ, στο υπόλοιπο ματς δεν έγινε κάτι. Σε τέτοια έδρα μία, δύο κάρτες θα δεχθείς. Το πέναλτι έπαιξε ένα ρόλο".

Για τις δηλώσεις του κ. Πανόπουλου που είχε παράπονα από την διαιτησία: "Πρέπει να απευθυνθείτε στον ίδιο, έτσι διοικεί, εγώ είμαι προπονητής δεν είμαι στην διοίκηση".

Για τον νέο ΠΑΟΚ: "Σήμερα δεν έδειξε έτοιμος, κάποιος που ξέρει μπάλα και είδε το κατάλαβε. Εάν οι καινούργιοι παίκτες καταφέρουν να αποδώσουν τα αναμενόμενα μαζί με το υπόλοιπο κομμάτι να μπορεί πάντως να διεκδικήσει πρωτάθλημα".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ