Καραγεωργίου: "Δεν μπορεί να παίζει κανένας με την ιστορία της Ξάνθης"

Ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν εκνευρισμένος μετά την ήττα της Ξάνθης από τον Πανιώνιο και απέδωσε ευθύνες για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η ομάδα του στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Η Ξάνθη ηττήθηκε (2-1) από τον Πανιώνιο και ο προπονητής της Νίκος Καραγεωργίου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της Nova:

"Νομίζω ότι όλοι μαζί, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και οργανώνουμε τα παιχνίδια, έχουμε συμβάλει στο να εμφανιστεί η ομάδα με αυτόν τον τρόπο. Ένα είναι το κανάλι που μεταδίδει το παιχνίδι. Oι ομάδες ψήφισαν να παίξουμε ανά τρεις ημέρες κρίσιμα και οριακά παιχνίδια.

Είμαστε πολύ τυχεροί που δεν υπήρξε κάποιο ατύχημα σήμερα και θα έπρεπε κάποιοι να αναλάβουν την ευθύνη αυτού του γεγονότος. Ήταν ξεκάθαρο ότι το μυαλό δεν ήταν καθαρό, ούτε τα πόδια μπορούσαν να πάνε. Βάλαμε κάποια παιδιά που δεν είχαν αρκετό χρόνο, αλλά με το 2-0 ήταν ήδη πολύ δύσκολο. Φυσικά και μπορούμε να μείνουμε. Είμαστε 40-45 χρόνια στο γήπεδα, λέτε να μην μπορούμε;

Η Ξάνθη έχει ιστορία και δεν μπορεί να παίζει κανένας με αυτή την ιστορία, ας τα αφήσουν αυτά που λένε. Θα πρέπει να σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων. Όλοι. Να παίξουν τα παιχνίδια όπως πρέπει και στο τέλος θα δούμε ποιος θα τα καταφέρει".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.