ΞΑΝΘΗ

Έτοιμοι Ξάνθη και ΟΦΗ για τη μάχη Κυπέλλου

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης και του ΟΦΗ για το μεταξύ τους παιχνίδι για την τρίτη φάση του Κυπέλλου. Ποιους παίκτες επέλεξαν Λουτσέσκου και Πίτσος.

Αντίστροφα μετρούν για τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την τρίτη φάση του Κυπέλλου τόσο η Ξάνθη όσο και ο ΟΦΗ. Αμφότερες, οι δύο ομάδες, ολοκλήρωσαν της Δευτέρα την προετοιμασία τους για την αναμέτρησης της Τρίτης (24/1, 17.00).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην τελευταία προπόνηση της Ξάνθης έριξε το βάρος του στο κομμάτι της τακτικής.

Στην αποστολή για το ματς ο Ρουμάνος προπονητής πήρε όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του. Συγκεκριμένα στην αποστολή είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Γουάλας, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Σβάρνας, Ορφανίδης Λ., Καμαρά, Ντε Λούκας, Βασιλακάκης, Κώστας, Λάζιτς, Τριάδης, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.

Στην αντίπερα όχθη ο ΟΦΗ θα παραταχθεί στην αναμέτρηση με υπηρεσιακό προπονητή τον Μηνά Πίτσο. Εκτός αποστολής έμειναν οι Οστοιτς, Ράντι και Κοιλιάρας. Ο πρώτος είναι άρρωστος, ενώ οι άλλοι δύο έχουν ενοχλήσεις. Επιπρόσθετα, στην Κρήτη έμειναν οι Βουό, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ και Χαντί.

Έτσι, στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι: Δερμιτζάκης, Δάφκος, Φαζός, Κιάσσος, Νάστος, Κώτσιος, Κομεσίδης, Μπουρσέλης, Βαλλιάνος, Χίσι, Μάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Κοντογιάννης, Μανιαδής, Παντίδος, Μητρόπουλος, Πάγκαλος.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ