ΞΑΝΘΗ

Επιστροφή για Νιέτο στην Ξάνθη

Επιστροφή για Νιέτο στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνι Νιέτο εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του Λουτσέσκου για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη.

Με τον Ντάνι Νιέτο θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή (4/12) η Ξάνθη καθώς ο άσος της ομάδας του Λουτσέσκου εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί για ένα ακόμη ματς να υπολογίζει στους Σολτάνι και Καρασαλίδη. Ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την Κυριακάτικη αναμέτρηση (17:15) της 13ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής και στημένες φάσεις ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι και οι οποίοι είναι οι: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Χατζητερζόγλου, Παπαγεωργίου, Ορφανίδης Λ., Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Νιέτο, Τριάδης, Λάζιτς, Ορφανίδης Π., Γιουνές, Ράνος".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ