ΞΑΝΘΗ

Επιστρέφει ο Μπαξεβανίδης, εκτός ο Καρασαλίδης στην Ξάνθη

Επιστρέφει ο Μπαξεβανίδης, εκτός ο Καρασαλίδης στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δήμος Μπαξεβανίδης εξέτισε την τιμωρία του και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό σε αντίθεση με τον Καρασαλίδη που είναι τιμωρημένος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει επιπλέον προβλήματα πέραν των γνωστών με την απουσία του τιμωρημένου Καρασαλίδη αλλά και του τραυματία Χατζητερζόγλου.

Αντίθετα κανονικά στην διάθεση του βρίσκεται ο Δήμος Μπαξεβανίδης ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του και τέθηκε στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού και φυσικά θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Το πρωινό της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για το Σαββατιάτικο παιχνίδι (19:30) στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων τακτικής και των τελειωμάτων φάσεων ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του τιμωρημένου Αριστοτέλη Καρασαλίδη.

Αναλυτικά οι επιλογές του προπονητή: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Ορφανίδης Λ., Μπαξεβανίδης, Συλλά, Σβάρνας, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Καμαρά, Μεχία, Βασιλακάκης, Λάζιτς, Σολτάνι, Τριάδης, Πιτσέλι, Γιουνές".

Εκτός έχουν μείνει και οι Παπαγεωργίου, Κώστας, Γουάλας, Π. Ορφανίδης και Παπαστεριανός.

ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Εν τω μεταξύ στην Ξάνθη θέλουν πάση θυσία να επιστρέψουν στις νίκες καθώς έχει συμπληρωθεί ένας μήνας και πέντε παιχνίδια με τους Ακρίτες να μην έχουν πάρει το τρίποντο.

Συγκεκριμένα η τελευταία νίκη της Ξάνθης ήταν στις 18 Ιανουαρίου επί του Ηρακλή. Έκτοτε η Ξάνθη έχασε από τον Ολυμπιακό εκτός έδρας, ήρθε ισόπαλη με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα Πηγάδια και γνώρισε τις ήττες από Πανιώνιο και Ατρόμητο στην Αθήνα.

Οπότε η επιστροφή στις νίκες και τα θετικά αποτελέσματα ώστε να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας είναι αυτοσκοπός για τους παίκτες του Λουτσέσκου.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ