ΞΑΝΘΗ

Επικός Πανόπουλος: "Συγνώμη κ. Γιουνές"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
Γιουνές MOTIONTEAM

Ο Χαμζά Γιουνές δυσανασχέτησε την ώρα της αλλαγής του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ξάνθη με επίσημη ανακοίνωση της... ζήτησε συγνώμη από τον φορ των Ακριτών και τον έβγαλε στην σέντρα.

Με μια ανακοίνωση απ' αυτές που μας συνηθίζει αλλά από τις λίγες φορές εις βάρος ποδοσφαιριστή της ομάδας του απάντησε η διοίκηση της Ξάνθης και ο Χρίστος Πανόπουλος στο γεγονός ότι ο Χαμζά Γιουνές δυσανασχέτησε την ώρα που έγινε αλλαγή στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα στο 74' ο Λουτσέσκου έβγαλε τον διεθνή φορ και πέρασε στην θέση του τον Ράνο με τον πρώτο σκόρερ της Ξάνθης να δείχνει τη δυσαρέσκεια του.

Λίγες ώρες αργότερα η Ξάνθη έβγαλε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούσε... συγνώμη από τον έμπειρο φορ και παράλληλα όμως με την κίνηση αυτή τον έβγαζε στη σέντρα δείχνοντας ότι υπάρχει θέμα.

Η ανακοίνωση ανέφερε:

"Κύριε ΧΑΜΖΑ ΓΙΟΥΝΕΣ,

Εκ μέρους της Διοίκησης, του τεχνικού επιτελείου, του προπονητή και των εργαζομένων της ΠΑΕ, σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη και δεσμευόμαστε ότι δεν θα ξανατολμήσει ο προπονητής, να σας κάνει αλλαγή σε παιχνίδι.

Και πάλι συγνώμη".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ