ΞΑΝΘΗ

Ελεύθερος ο Σολτάνι

Ελεύθερος ο Σολτάνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ξάνθη ανακοίνωσε ότι επέλεξε να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Καρίμ Σολτάνι και ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Το τέλος της συνεργασίας της με τους Καρίμ Σολτάνι και Γουάλας Περέιρα ( έχει ήδη ανακοινωθεί από την ΑΕΛ) ανακοίνωσε η Ξάνθη. Ο Αλγερινός μετά από 4,5 χρόνια αφήνει την ομάδα της Θράκης και είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα που επιθυμεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ:

"Η Xanthi FC ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές Καρίμ Σολτάνι και Φερνάντο Περέιρα Γουάλας, καθώς επέλεξε να μην ανανεώσει τα συμβόλαιά τους.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός, στα 4,5 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα μας, πραγματοποίησε 112 συμμετοχές με την ξανθιώτικη φανέλα σημειώνοντας 21 γκολ στο πρωτάθλημα μοιράζοντας κι αρκετές ασίστ συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και στον τελικό κυπέλλου του 2015.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος αριστερός αμυντικός μετά από τρεις διαδοχικές χρονιές στην ομάδα είχε 53 συμμετοχές στη Super League συμμετέχοντας στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος το 2015. Η Xanthi FC τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ