ΞΑΝΘΗ

Εκτός εαυτού ο Σολτάνι!

Εκτός εαυτού ο Σολτάνι!
INTIME SPORTS

Ο Καρίμ Σολτάνι εξαγριώθηκε με τον Κοστίν Λάζαρ στον αγώνα Ηρακλής - Ξάνθη, μετά από δυνατό μαρκάρισμα του Ρουμάνου. Δείτε σε VIDEO το επεισόδιο, τις δύο κίτρινες κάρτες που δέχθηκε ο Αλγερινός, αλλά και τα νεύρα του Κασναφέρη.

Ένα δυνατό μαρκάρισμα του Κοστίν Λάζαρ στον Καρίμ Σολτάνι έβαλε... φωτιά στην αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ξάνθη για την 5η αγωνιστική της Super League. Ο Αλγερινός εξαγριώθηκε, με αποτέλεσμα να τον συγκρατούν τέσσερις συμπαίκτες του για να μην επιτεθεί στον Ρουμάνο.

Μάλιστα, έκανε χαρακτηριστικές χειρονομίες ότι θα... σκοτώσει τον αντίπαλό του και ο Τριτσώνης δεν του χαρίστηκε, δείχνοντάς του την κίτρινη κάρτα, την ώρα που ετοιμαζόταν να τον βγάλει εκτός αγώνα ο Λουτσέσκου για να ηρεμήσει. Βλέποντας την κάρτα, ο Σολτάνι κάτι είπε προς τον διαιτητή, το οποίο του μετέφερε ο 4ος διαιτητής, και ο Τριτσώνης "κιτρίνισε" ξανά τον επιθετικό της Ξάνθης, αποβάλλοντάς τον.

Κάπου εκεί ανέλαβε δράση ο Γιώργος Κασναφέρης, ο τιμ μάνατζερ των φιλοξενούμενων, ο οποίος άρπαξε τον Αλγερινό και άρχισε να τον σπρώχνει προς τον πάγκο για να λήξει το επεισόδιο. Πάντως, θεωρείται δεδομένο πως η αντίδραση του παίκτη της Ξάνθης θα του επιφέρει τιμωρία αρκετών αγωνιστικών.

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ