Έδιωξε παίκτες της επειδή φωτογραφήθηκαν με τον Πράνιτς!

Η Skoda Ξάνθη εξάντλησε την αυστηρότητα της προχωρώντας στην απομάκρυνση δύο παικτών από της ακαδημίες της επειδή ανάρτησαν φωτογραφία με τον Ντάνιελ Πράνιτς στο Facebook!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή απόφαση στην οποία προχώρησε η ακριτική ομάδα τιμωρώντας με τον χειρότερο τρόπο δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές της επειδή έκαναν το... λάθος να φωτογραφηθούν με τον άσο του Παναθηναϊκού, Ντάνιελ Πράνιτς.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αρχικά προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των "Xanthifans" που εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τονίστηκε:

"Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν οτι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξ Α Ν Θ Η  και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται.

Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη".

Μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε ο ίδιος σύνδεσμος το μεσημέρι της Δευτέρας προχώρησε σε νέα διευκρινιστική ανακοίνωση:

"Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Κ-20, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Η ανακοίνωση μας δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση και ούτε την  οποιαδήποτε τιμωρία των παιχτών.

Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι  και αρχηγός της.

Απλά πρέπει όλοι μας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) να καταλάβουμε πως η ΞΑΝΘΗ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα και αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη μας".

Η διοίκηση της ακριτικής ομάδας πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς σύμφωνα με το "Thrakisports.gr" κάλεσε τους δύο ποδοσφαιριστές σε απολογία όπου τους ανακοίνωσε την αποπομπή τους από την ομάδα!

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS