ΞΑΝΘΗ

Δεν υπολογίζει στον Σιλά ο Ράσταβατς στην Ξάνθη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο τιμωρημένος Σιλά δεν είναι στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα με τους Ακρίτες να θέλουν να διατηρηθούν σε τροχιά πεντάδας.

Η Ξάνθη υποδέχεται το Σάββατο την Κέρκυρα και με νίκη θα παραμείνει σε τροχιά πεντάδας συνεχίζοντας τη καλή φετινή της πορεία. Οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την επιστροφή στις νίκες σε ένα ματς στο οποίο θα παραταχθούν με τρεις απουσίες.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν θα έχει στην διάθεση του τον Σιλά ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ εκτός έμειναν και οι Λουσέρο, Ορφανίδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την 11η φετινή εντός έδρας αναμέτρησή της στο πρωτάθλημα της Super League «Σουρωτή».

Το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής, επιθετική ανάπτυξη, στατικές φάσεις και ολοκλήρωση επιθέσεων και στη συνέχεια ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για την 21η αγωνιστική και την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στην οποία δεν βρίσκεται ο Σαλιμό Σιλλά, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής τιμωρίας λόγω καρτών.

Αναλυτικά οι επίλεκτοι του Σέρβου προπονητή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Καμαρά, Ντε Λούκας, Μεχία, Τζουρίτσκοβιτς, Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μπρίτο".

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ