ΞΑΝΘΗ

Απίστευτος Πανόπουλος για τα οφσάιντ της Κέρκυρας: "Ιt's too much my friend"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΣΟΥΤΣΑΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ξάνθη, Κέρκυρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Χρήστος Πανόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στα αγγλικά με αφορμή τα διαιτητικά λάθη στο 1-1 της Ξάνθης με την Κέρκυρα. Διαβάστε τι αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα των Θρακιωτών.

Παράπονα από τη διαιτησία έχει η Ξάνθη μετά το 1-1 με την Κέρκυρα για την 21η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι ακρίτες, μέσω φυσικά του Χρήστου Πανόπουλου, εξέδωσαν ανακοίνωση στα αγγλικά (!) αναφορικά με δύο φάσεις, κατά τις οποίες δεν υπεδείχθη οφσάιντ.

Η μία ήταν στη φάση του γκολ της Κέρκυρας, στο 64', όταν βγάζει τη σέντρα ο Γεωργίου και με διπλή προσπάθεια σκοράρει ο Επστάιν. Ο πρώτος όταν υποδέχτηκε τη μπάλα από τον Παμλίδη ήταν εκτεθειμένος. Η δεύτερη φάση για την οποία διαμαρτύρεται ο Πανόπουλος, δίχως να γίνεται σαφές στην ανακοίνωση, είναι αυτή του 78', όταν ο Μπαλάφας ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά ο επόπτης Κουντουρέλης (Αθηνών) ούτε σε αυτήν την περίπτωση σήκωσε τη σημαία. Υπενθυμίζεται ότι στη συγκεκριμένη φάση ο Ζίβκοβιτς έκανε εξαιρετική απόκρουση για να κρατήσει το 0-1 στην καρφωτή κεφαλιά του Μπαλάφα.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης: αναφέροντας τα εξής: "One and a half meter in front, it’s too much my friend. It becomes huge when you are just in front of it. But in the end, it becomes an ENORMOUS CASE when in a similar moment you let the game to continue instead of stopping it and giving the offside".

Η μετάφραση στα ελληνικά: "Ενάμιση μέτρο μπροστά, είναι πολύ φίλε μου. Γίνεται πολύ σοβαρό όταν είσαι ακριβώς μπροστά. Στο τέλος γίνεται τεράστια υπόθεση όταν σε παρόμοια στιγμή αφήνεις το παιχνίδι να εξελιχθεί, αντί να το διακόψεις και να υποδείξεις οφσάιντ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Στο 93' με Κάστρο η Ξάνθη, 1-1 με την Κέρκυρα
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ