ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε Κίκο Ραμίρεθ η Ξάνθη

Ανακοίνωσε Κίκο Ραμίρεθ η Ξάνθη

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κίκο Ραμίρεθ στην τεχνική της ηγεσία. Ο Ισπανός προπονητής βρέθηκε στην πόλη της Θράκης το βράδυ της Δευτέρας (20/5) και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Προπονητής της Ξάνθης είναι και επισήμως ο Κίκο Ραμίρεθ. Ο Ισπανός τεχνικός συμφώνησε με τη θρακιώτικη ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Γεννημένος στην Ταραγόνα, εργαζόταν μέχρι πρότινος στη Σαμπαντέλ, ομάδα που συμμετείχε στην τρίτη κατηγορία της Ισπανίας, στον τρίτο όμιλο.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε Πόμπλα Ντε Μαφουμέτ, Ταραγόνα, Οσπιταλέτ, Καστεγιόν και Βίσλα Κρακοβίας. Υπενθυμίζεται ότι ο άνθρωπος που πρότεινε τον 48χρονο στην Ξάνθη είναι ο αδερφός του Πεπ Γκουαρδιόλα, Πέρε, μαζί με τον Έλληνα ατζέντη, Παύλο Διανή. Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης, Γιάννης Παπαδημητρίου, έκανε ραντεβού με τις εμπλεκόμενες πλευρές και προέκυψε συμφωνία.

Η ανακοίνωση: "Νέος προπονητής της ομάδας μας θα είναι ο Francisco «Kiko» Ramírez González. Η ημερομηνία παρουσίασης του νέου προπονητή θα γίνει γνωστή τo επόμενο διάστημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Πέρε Γκουαρδιόλα έστειλε Ραμίρεθ στην Ξάνθη
TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ