ΞΑΝΘΗ

Ανακοίνωσε Καμαρά η Ξάνθη, προς Κύπρο ο Ράνος

Ανακοίνωσε Καμαρά η Ξάνθη, προς Κύπρο ο Ράνος
Καμαρά

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάσα Καμαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εργοτέλη. Η δεύτερη χειμερινή μεταγραφή των ακριτών, μετά τον Βασίλη Σκούρτη. Προς Άρη Λεμεσού ο Αντώνης Ράνος.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κάσα Καμαρά στην Skoda Ξάνθη. Ο 23χρονος χαφ από τη Μαυριτανία, που έπαιζε στον Εργοτέλη από τον οποίο έμεινε ελεύθερος, υπέγραψε για έξι μήνες, με προοπτική ανανέωσης για τρία χρόνια στην ακριτική ομάδα και θα την ενισχύσει από εδώ και στο εξής.

"Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Khassa Camara" ανέφεραν οι Θρακιώτες στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν. Ο Αφρικανός έκανε την Τρίτη (12/1) την πρώτη του προπόνηση και ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό του Σαββάτου (15:00) με αντίπαλο τον Ατρόμητο.

Προς Άρη Λεμεσού ο Ράνος

Στην Κύπρο αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του για το επόμενο εξάμηνο ο Αντώνης Ράνος. Ο 22χρονος επιθετικός είναι σε συζητήσεις με τον Άρη Λεμεσού, στον οποίο θα παίξει ως δανεικός για έξι μήνες, αν υπάρξει την Τετάρτη (13/1) οριστική συμφωνία. Στο εφετινό πρωτάθλημα ο Ράνος έχει αγωνιστεί σε 10 παιχνίδια, έχοντας μετρήσει 490 λεπτά συμμετοχής. Η κυπριακή ομάδα είναι στην 7η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς σε 18 ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΞΑΝΘΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ