ΡΟΜΑ

Βραβείο στη Ρόμα για το "Στάδιο των Δακρύων" στο "αντίο" του Τότι

Roma's Francesco Totti gets emotional as he salutes his fans after an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Roma's Francesco Totti gets emotional as he salutes his fans after an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Το video με το δακρυσμένο "αντίο" του Φραντσέσκο Τότι στο δακρυσμένο "Ολίμπικο" και στη Ρόμα κατέκτησε βραβείο σε διεθνή διαγωνισμό.

Η Ρόμα συμμετείχε στα ετήσια βραβεία "Sportel Awards", που αφορούν video που έχουν να κάνουν με τον χώρο του αθλητισμού, κερδίζοντας στην κατηγορία "Slow Motion". Το video με νίκησαν οι "τζιαλορόσι" έχει να κάνει με το "αντίο" του επί δύο δεκαετίες ηγέτη τους, Φραντσέσκο Τότι, τον περασμένο Μάιο.

Σε μία ειδική τελετή που είχε στηθεί μετά από τον τελευταίο αγώνα της περασμένης σεζόν στο "Ολίμπικο", ο capitano αποχαιρέτησε τους χιλιάδες φιλάθλους της Ρόμα που βρέθηκαν στις κερκίδες, οδηγώντας τους σε δάκρυα. Το συγκινητικό "αντίο" απαθανατίστηκε από τις κάμερες του συλλόγου, οι οποίες συγκέντρωσαν τις πιο δυνατές στιγμές της εκδήλωσης και της ένωσαν σε ένα εκπληκτικό video, το οποίο κέρδισε το βραβείο.

"Εκ μέρους όλης της Ρόμα, είναι τιμή να παραλαμβάνουμε αυτό το βραβείο. Όλοι είχαμε το προνόμιο να βλέπουμε τον Φραντσέσκο Τότι με τη φανέλα της Ρόμα σε όλη την καριέρα του και ως σύλλογος, θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα βίντεο που θα περιελάμβανε όλα όσα ο Τότι αντιπροσώπευε για τη Ρόμα και το ποδόσφαιρο", δήλωσε ο εκπρόσωπος του συλλόγου στα βραβεία που απονεμήθηκαν στο Μόντε Κάρλο.

Το video, το οποίο έχει φτάσει τις 18.000.000 προβολές στο facebook, νίκησε άλλους έντεκα υποψηφίους στην ίδια κατηγορία.

Photo credits: AP Photo/Alessandra Tarantino

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ