ΡΟΜΑ

Τζέκο: "Ο Φλορέντσι μου έταξε το περιβραχιόνιο για να μείνω"

Roma's Cengiz Under, front, celebrates with Edin Dzeko after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Roma's Cengiz Under, front, celebrates with Edin Dzeko after scoring his side's opening goal during the Champions League, round of 16, first-leg soccer match between Shakhtar Donetsk and Roma at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Ο Έντιν Τζέκο μίλησε στο επίσημο κανάλι της Ρόμα για την προσπάθεια που έκαναν οι συμπαίκτες του ώστε να παραμείνει στην ομάδα αλλά και την ξεχωριστή υπόσχεση που του έδωσε ο Φλορέντσι.

Για το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού ο Έντιν Τζέκο ήταν με το ενάμισυ πόδι εκτός "Ολίμπικο", με την Ίντερ να φαντάζει ως ο επικρατέστερος σταθμός για να συνέχιζε την καριέρα του, ωστόσο στο σίριαλ αυτό έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Ο Βόσνιος επιθετικός μπούχτισε να περιμένει τι θα κάνει η ομάδα του Μιλάνου με την περίτπωση του Μάουρο Ικάρντι και πήρε την απόφαση να παραμείνει στην αιώνια πόλη υπογράφοντας νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022, κάνοντας έτσι ευτυχισμένους όχι μόνο τους οπαδούς της Ρόμα αλλά και τους συμπαίκτες του.

Σε συνέντευξη μάλιστα που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι των Ρωμαίων (RomaTV), ο Τζέκο μίλησε για την απίστευτη αγάπη που εισέπραξε από τους συμπαίκτες του όλα το περασμένο διάστημα και αποκάλυψε πως ο Αλεσάντρο Φλορέντσι έφτασε στο σημείο να του προσφέρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να τον πείσει να μη φύγει από την ομάδα!

"Αισθάνομαι πως είμαι στο σπίτι μου και το ίδιο νιώθει και η οικογένειά μου, τόσο η γυναίκα μου όσο και τα παιδιά μου που γεννήθηκαν στην Ρώμη. Όταν ήμασταν σε διακοπές μου έλεγε η κόρη μου "πάμε στο σπίτι μας στην Ρώμη".

Είμαι ικανοποιημένος που είδα τόσο πολύ κόσμο να χαίρεται για μένα. Για μένα, οι συμπαίκτες μου είναι επίσης φίλοι και αδερφοί. Ήταν πάντα εκεί να ασκούν πίεση και να μου λένε "δεν θα πας πουθενά, θα μείνεις εδώ".

Έχω εξαιρετική σχέση με όλους, ο Πελεγκρίνι και ο Φλορέντσι μου έλεγαν κάθε μέρα "στο τέλος θα μείνεις εδώ". Ο Φλορέντσι μάλιστα επέμενε και μου έλεγε "Εάν υπογράψεις εδώ, σου δίνω το περιβραχιόνιο του αρχηγού". Μετά την υπογραφή μου είπε "Δικό σου το περιβραχιόνιο" αλλά εγώ του απάντησα "Εσύ είσαι ο αρχηγός μας".

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ