ΡΟΜΑ

"Τρελάθηκε" ο Ντε Ρόσι στο Ρόμα - Λάτσιο

"Τρελάθηκε" ο Ντε Ρόσι στο Ρόμα - Λάτσιο
Ντε Ρόσι

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι δεν έπαιξε στο ντέρμπι της Ρόμα με τη Λάτσιο, αλλά στην κερκίδα πανηγύρισε με την καρδιά του. Εικόνες από το "Derby della Capitale" και η απάντηση Γκαρθία - Τζέκο για το πέναλτι! (VIDEO).

Η Ρόμα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο "Derby della Capitale". Νίκησε 2-0 τη Λάτσιο στο Ολίμπικο και παρέμεινε στη 2η θέση της Serie A, μια και Ίντερ και Φιορεντίνα διατήρησαν την πρωτιά με 27 βαθμούς. Μετά τον αγώνα στο Ολίμπικο, οι παίκτες των "τζαλαρόσι" γιόρτασαν την επικράτηση σε βάρος των "αετών".

"Τρελάθηκε" ο Ντε Ρόσι στο Ρόμα - Λάτσιο

Μπόλικη συζήτηση σήκωσε το πρώτο γκολ που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (8/11) από τον Τζέκο. Ο Βόσνιος κέρδισε πέναλτι, το οποίο έγινε έξω από την περιοχή, με τον προπονητή Ρούντι Γκαρθία, να απαντά: " Αν γίνεται το μαρκάρισμα με το πέλμα, είναι όντως εκτός περιοχής. Αν τον βρίσκει με το γόνατο, είναι εντός περιοχής και πέναλτι. Αλλά μη μου κάνετε ερωτήσεις... εκατοστών. Ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρο...".

"Τρελάθηκε" ο Ντε Ρόσι στο Ρόμα - Λάτσιο

Από την πλευρά του ο Τζέκο σχολίασε: " Ήταν καθαρό φάουλ. Ειλικρινά δεν ξέρω αν ήταν μέσα ή έξω από την περιοχή. Το σίγουρο είναι ότι μου έκαναν φάουλ".

"Τρελάθηκε" ο Ντε Ρόσι στο Ρόμα - Λάτσιο

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί και είδε το ματς από τα επίσημα του Ολίμπικο! Πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη επί της Λάτσιο και φώναζε μαζί με τους οπαδούς συνθήματα για την αγαπημένη του Ρόμα! Το βίντεο είναι όλα τα λεφτά!

La sobria esultanza di #DeRossi al gol di #Dzeko... FORZA ROMA!#RomaLaziohttp://www.pagineromaniste.com/video-de-rossi-esplode-di-gioia-al-gol-di-dzeko/

Posted by La Signora in Giallorosso on Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ