ΡΟΜΑ

Τότι: "Το τελευταίο παιχνίδι μου με τη Ρόμα, έτοιμος για νέα πρόκληση"

Roma's Francesco Totti is dejected after Austria Vienna's Olarenwaju Kayode scored the final equalizer during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. The match ended 3 - 3. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Roma's Francesco Totti is dejected after Austria Vienna's Olarenwaju Kayode scored the final equalizer during the Europa League group E soccer match between Roma and Austria Vienna, at Romes Olympic Stadium Thursday, Oct. 20, 2016. The match ended 3 - 3. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι θα αγωνιστεί για 786η φορά με τη φανέλα της Ρόμα την Κυριακή απέναντι στην Τζένοα και στη συνέχεια θα αποχωρήσει από τον σύλλογο που υπηρετεί για 25 χρόνια.

Ο Φραντσέσκο Τότι επιβεβαίωσε αυτό που είχε αναγγελθεί ήδη από τη Ρόμα και την Κυριακή απέναντι στην Τζένοα θα φορέσει για τελευταία φορά τη φανέλα των "τζιαλορόσι", κλείνοντας έναν κύκλο που κράτησε 25 χρόνια.

Ο capitano τοποθετήθηκε με δήλωσή του στα social media, στην οποία, πάντως, παρουσιάστηκε κάπως αινιγματικός σχετικά με το εάν θα συνεχίσει την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής σε κάποιον άλλον σύλλογο ή θα κρεμάσει τα "παπούτσια" του.

"Το Ρόμα - Τζένοα θα είναι η τελευταία φορά στην οποία θα μπορώ να φορέσω τη φανέλα της Ρόμα. Είναι αδύνατο να εκφράσω με λίγες λέξεις όλα όσα αυτά τα χρώματα αντιπροσώπευαν, αντιπροσωπεύουν και θα αντιπροσωπεύουν για εμένα. Πάντα. Το μόνο που αισθάνομαι είναι ότι η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν πέρασε: είναι ένα πάθος, το δικό μου πάθος. Είναι τόσο βαθύ, που δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα σταματήσω να το τροφοδοτώ. Ποτέ. Από τη Δευτέρα είμαι έτοιμος να αποχωρήσω. Είμαι έτοιμος για μία νέα πρόκληση", ανέφερε στο μήνυμά του.

Η Ρόμα υποδέχεται τους "γκριφόνι" στο "Ολίμπικο" για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Serie A, σε ένα παιχνίδι που έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες από τη διάθεση των εισιτηρίων πριν από δύο εβδομάδες. Στο "αντίο" του 40χρονου Τότι θα υπάρχουν πάνω από 70.000 φίλαθλοι που θα αποθεώσουν τον μεγαλύτερο παίκτη της ιστορίας του συλλόγου, στην 786η συμμετοχή του, στην οποία θα προσπαθήσει να σκοράρει για 308η φορά.

Το παλμαρέ του, πάντως, δεν θα μεταβληθεί και θα παραμείνει στο σκουντέτο του 2001, στο κύπελλο του 2007 και του 2008 και στο supercoppa του 2001 και του 2007.

Photo credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ