ΡΟΜΑ

Τότι για Ντε Ρόσι: "Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος"

Roma's Daniele De Rossi embraces teammate Francesco Totti, right, after scoring a goal during an Italian Serie A soccer match between Roma and Genoa at the Olympic stadium in Rome, Sunday, May 28, 2017. Francesco Totti is playing his final match with Roma against Genoa after a 25-season career with his hometown club. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ρόμα, Ντε Ρόσι (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι βγήκε μπροστά και ύψωσε ασπίδα προστασίας στον αρχηγό της Ρόμα, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ο οποίος "κρέμασε" την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Τζένοα (1-1).

Το 1-1 της Ρόμα με τη Τζένοα στη Γένοβα φέρνει την... υπογραφή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. Ο αρχηγός των "τζαλορόσι" έχασε την ψυχραιμία του ενώ η ομάδα του ήταν 1-0 μπροστά στο σκορ και χτύπησε στο πρόσωπο τον Τζανλούκα Λαπαντούλα.

Με τη χρήση VAR ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι για τους γηπεδούχους και κόκκινη στον διεθνή Ιταλό μέσο. Ο Φραντσέσκο Τότι έδωσε συγχωροχάρτι στον Ντε Ρόσι και με ποστάρισμά του στο instagram ανέφερε τα εξής:

"Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Ο Ντανιέλε χθες έκανε λάθος και είναι ο πρώτος που το ξέρει. Αλλά κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει τι έχει κάνει και τι έχει προσφέρει για την ομάδα. Είναι ο αρχηγός μας. Τώρα όλοι δουλειά, όλοι μαζί".

Τότι για Ντε Ρόσι: "Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος"

Ο Ντε Ρόσι μπορεί να απολογήθηκε, αλλά πλέον η Ρόμα είναι στο -7 από την πρωτοπόρα Νάπολι, αν και έχει παιχνίδι λιγότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ