ΡΟΜΑ

Τότι: "Δεν μας εγκατέλειψε ο Σαλάχ, κράμα Πίρλο-Γκατούζο ο Τονάλι"

Τότι: "Δεν μας εγκατέλειψε ο Σαλάχ, κράμα Πίρλο-Γκατούζο ο Τονάλι"
AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Φραντσέσκο Τότι αποκάλυψε σε συνέντευξή του την αιτία που η Ρόμα έχασε τον Σαλάχ το 2017 ενώ αφιέρωσε ύμνους για τον συμπατριώτη του, Σάντρο Τονάλι.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ μεγαλουργεί την τελευταία τριετία με τη φανέλα της Λίβερπουλ έχοντας εκτοξεύσει τόσο τη δική του καριέρα όσο και το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ σε τίτλους και επιτυχίες και ασφαλώς η ομάδα που τον παρακολουθεί και απορεί με την επιλογή της να τον πουλήσει το καλοκαίρι του 2017 είναι η Ρόμα.

Για όσους πάντως φίλους των τζαλορόσι κατηγορούν τον Αιγύπτιο πως άφησε την ομάδα τους εκείνη την περίοδο, ο Φραντσέσκο Τότι έσπευσε να τον υπερασπιστεί, τονίζοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Instagram (στον τηλεοπτικό παραγωγό Πάολο Μπονόλις) πως δεν ήταν ο Σαλάχ εκείνος που απαίτησε να φύγει από την Ρώμη.

"Δεν μας εγκατέλειψε εκείνος. Εκείνη την περίοδο ο σύλλογος βρισκόταν σε κρίση σε διοικητικό επίπεδο. Δεν ήταν εκείνος που έφυγε, να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Ο κόσμος έχει τρελαθεί αλλά δεν ξέρει ποια είναι η πραγματικότητα", τόνισε η σημαία των τζαλορόσι, για να αποκαλύψει στην ίδια εκπομπή την αδυναμία του για τον Σάντρο Τονάλι της Μπρέσια:

"Πιστεύω πως θα γίνει ένας από τους καλύτερους χαφ στον κόσμο. Όπως ο Τζέραρντ, ο Ντε Ρόσι, ο Λάμπαρντ. Είναι ένα κράμα μεταξύ Πίρλο και Γκατούζο. Έχει μία εκπληκτική μεταβίβαση, έχει πολύ καλύ τεχνική κατάρτιση.

Φαίνεται όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα σημαντικά παιχνίδια", δήλωσε χαρακτηριστικά για τον συμπατριώτη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τότι: "Ο γιος μου θ' άλλαζε δουλειά αντί να παίξει στη Λάτσιο"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ