ΡΟΜΑ

Το πλάνο του Μόντσι για τη Ρόμα "δείχνει" αποχώρηση Μανωλά

Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Mauro Icardi,left, and Roma's Kostas Manolas vie for the ball during an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Μόντσι ετοιμάζεται να αναλάβει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή στη Ρόμα το επόμενο διάστημα. Αυτά είναι τα αρχικά πλάνα του Ισπανού για το ρόστερ των "τζαλορόσι", τα οποία δεν περιλαμβάνουν τον Κώστα Μανωλά.

Ακόμη μία ένδειξη ότι ο Κώστας Μανωλάς θα αποτελέσει παρελθόν από τη Ρόμα έρχεται από τα ιταλικά ΜΜΕ. Όπως αναφέρεται, ο νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Μόντσι, δεν περιλαμβάνει στα σχέδιά του τον 25χρονο αμυντικό ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ως επικρατέστερος προορισμός του παίκτη αναφέρεται η Ίντερ, έναντι περισσότερων από 40.000.000 ευρώ. Μάλιστα, αντιμετωπίζεται ως μεγάλη πρόκληση για τον Μόντσι το να εντοπίσει και να φέρει τον καταλληλότερο αντικαταστάτη του Έλληνα κεντρικού αμυντικού.

Αναφορικά με τον Ρατζά Ναϊνγκολάν, ο οποίος θεωρείται βασικός υποψήφιος προς αποχώρηση, ο Μόντσι φέρεται να στοχεύει στο να τον πείσει να παραμείνει στο "Olimpico", ενώ μικρή αίσθηση προκαλεί η διαφαινόμενη απόφαση να ξεφορτωθεί τον τερματοφύλακα Βόιτσιεχ Στσέσνι και να αναζητήσει κάποιον άλλο.

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες, γίνεται λόγος για τους Φρανκ Κεσιέ της Αταλάντα και Λορέντζο Πελεγκρίνι της Σασουόλο, αλλά και για όσους επιπλέον εισηγηθεί ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής. Για παράδειγμα, ο Χεσούς Νάβας της Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάζεται ως μια επιλογή για τον ίδιο.

Αποτελεί προτεραιότητα η ανανέωση του συμβολαίου του Ντανιέλε Ντε Ρόσι, ωστόσο δεν διευκρινίζεται τι υπάρχει κατά νου για τον Φραντσέσκο Τότι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά, στο "κάδρο" μπαίνει και η παραμονή (ή μη) του Λουτσιάνο Σπαλέτι στην άκρη του πάγκου, με τον Μόντσι να έχει ήδη στο μυαλό του δύο πιθανούς αντικαταστάτες σε περίπτωση που ο Ιταλός τεχνικός αποχωρήσει. Πρόκειται για τους Ουνάι Έμερι (Παρί Σεν Ζερμέν) και Χόρχε Σαμπαόλι (Σεβίλλη).

AP Photo/Luca Bruno

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ