ΡΟΜΑ

Το ανατριχιαστικό video της Ρόμα για τον Τότι

Το ανατριχιαστικό video της Ρόμα για τον Τότι

Οι άνθρωποι της Ρόμα δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα συγκινητικό VIDEO για να αποχαιρετήσουν τον θρύλο της ομάδας, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος θα αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους "τζιαλορόσι" την προσεχή Κυριακή κόντρα στην Τζένοα.

H αναμέτρηση της Ρόμα με την Τζένοα την προσεχή Κυριακή (28/05) έχει αποκτήσει ξεχωριστή σημασία, αφού ο Φραντσέσκο Τότι αποχωρεί απ' τους "τζιαλορόσι" ύστερα 25 χρόνια επαγγελματικής καριέρας.

Η ατμόσφαιρα στο "Olimpico" της Ρώμης θα είναι συγκινησιακά φορτισμένη, καθώς ο "Capitano" κατάφερε να γίνει σύμβολο πίστης και αγάπης σε έναν και μόνο σύλλογο. Με αφορμή το τελευταίο παιχνίδι του θρύλου των Ρωμαίων, οι άνθρωποι της Ρόμα δημιούργησαν ένα ανατριχιαστικό video με τις σπουδαιότερες στιγμές του Τότι με τη "τζιαλορόσο" φανέλα.

"Την Κυριακή, μία απ' τις απίστευτες ιστορίες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα ολοκληρωθεί. Ο αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της καρδιάς του", είναι τα λόγια που "δένουν" τα πλάνα του 40χρονου επιθετικού, ο οποίος έχει σημειώσει 306 γκολ και έχει μοιράσει 123 ασίστ σε 784 παιχνίδια με τη Ρόμα.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ