ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Corriere dello Sport: "Θέλουν τον Μανωλά Γιουβέντους και Μπάγερν"

Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Kostas Manolas celebrates after scoring during a Serie A soccer match between Roma and Atalanta, in Rome's Olympic stadium, Monday, Aug. 27, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Η Ρόμα έχει βάλει ρήτρα ύψους 36.000.000€ στον Κώστα Μανωλά, όμως αυτό το ποσό φαντάζει... μικρό για Γιουβέντους και Μπάγερν, με ιταλική εφημερίδα να αποκαλύπτει το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα στόπερ.

Ο Κώστας Μανωλάς αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Ρόμα και στην πέμπτη σεζόν του στην Serie A (μετράει ήδη 13 συμμετοχές σε Serie A και Champions League τη φετινή σεζόν) και το γεγονός αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Η "Corriere dello Sport" αναφέρει μάλιστα στο σημερινό της φύλλο πως τόσο η Γιουβέντους όσο και η Μπάγερν έχουν επιδείξει το τελευταίο διάστημα έντονο ενδιαφέρον για τον 27χρονο διεθνή στόπερ, με την εφημερίδα να βάζει μάλιστα στο μικροσκόπιο τις σκέψεις των "μπιανκονέρι".

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της, με δεδομένο πως: ο Αντρέα Μπαρτσάλι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο φινάλε της σεζόν (κλείνει τα 38 τον ερχόμενο Μάιο) και πως ο Μεντχί Μπενατιά ενδέχεται να αποχωρήσει ως δανεικός, η Γιουβέντους ψάχνει από τώρα τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Κιελίνι και Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας (δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει οι Τορινέζοι τι θα κάνουν με την περίπτωση του Ρουγκάνι).

Corriere dello Sport: "Θέλουν τον Μανωλά Γιουβέντους και Μπάγερν"

Προτεραιότητα για τους πρωταθλητές Ιταλίας είναι ο 19χρονος διεθνής Ολλανδός στόπερ, Ματίς Ντε Λιχτ, όμως το ποσό των 50.000.000 που αξιώνει ο Άγιαξ για τον αρχηγό του φαντάζει απαγορευτικό για να κλείσει το deal και έτσι η εναλλακτική περίπτωση του Κώστα Μανωλά κερδίζει έδαφος, από τη στιγμή που μπορούν με 36.000.000 ευρώ να τον κάνουν δικό τους.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως ότι θα έχουν εύκολο έργο, με τους πρωτευουσιάνους να έχουν αντιληφθεί τον κίνδυνο και να έχουν αποφασίσει να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο για να τον δέσουν στο "Ολίμπικο".

Το υπάρχον έχει ισχύ μέχρι το 2022, με τον τεχνικό διευθυντή των "τζαλορόσι", Μόντσι, να εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει νέο deal με τον Μανωλά, όπου η Ρόμα θα του δώσει περισσότερα χρήματα ως ετήσιο κασέ και εκείνος θα αποδεχτεί να ανέβει η τιμή της ρήτρας...

Όσον αφορά στην Μπάγερν, το ρεπορτάζ εστιάζει στην όχι και τόσο καλή αγωνιστική παρουσία των Βαυαρών τη φετινή σεζόν και την ανάγκη που έχουν να κάνουν δυνατά μεταγραφικά "χτυπήματα" το ερχόμενο καλοκαίρι, με τον Κώστα Μανωλά να είναι μία εξαιρετική λύση για τους Βαυαρούς.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ