ΡΟΜΑ

Θέλει Μπλιντ για αντι-Έμερσον η Ρόμα

Manchester United's Daley Blind scores his side's second goal from the penalty spot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's Daley Blind scores his side's second goal from the penalty spot during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Benfica, at Old Trafford, in Manchester, England, Tuesday, Oct. 31, 2017. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Mirror", η Ρόμα βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ντέιλι Μπλιντ, ο οποίος πρόκειται να διαδεχθεί τον Έμερσον Παλμιέρι που πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι.

Στο πρόσωπο του Ντέιλι Μπλιντ φαίνεται πως βρήκε η Ρόμα τον ιδανικό διάδοχο του Έμερσον Παλμιέρι, ο οποίος ανακοινώθηκε απ' την Τσέλσι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mirror", οι διοικούντες την ιταλική ομάδα βρίσκονται σε συζητήσεις με τους αντίστοιχους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Ολλανδού αμυντικού.

O 27χρονος μπακ δεν είναι στα βασικά πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς στην... ιεραρχία για το αριστερό άκρο της άμυνας προηγούνται οι Άσλεϊ Γιανγκ και Λουκ Σο, με αποτέλεσμα οι "Κόκκινοι Διάβολοι" να είναι θετικοί σε μία ενδεχόμενη παραχώρησή του, αρκεί να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Την εφετινή σεζόν ο Μπλιντ μετράει 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά μόλις πέντε στο πρωτάθλημα. Γενικότερα, απ' το 2014 όταν κι αποκτήθηκε απ' τον Άγιαξ έναντι 17.500.000 ευρώ, έχει έξι γκολ και δέκα ασίστ σε 139 παιχνίδια.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ