ΡΟΜΑ

Συνελήφθη παίκτης της Ρόμα για πέντε ένοπλες ληστείες

Συνελήφθη παίκτης της Ρόμα για πέντε ένοπλες ληστείες

Ο Μαροκινός Ισμαήλ Χμαϊτάντ, ο οποίος ανήκει στη Ρόμα από το 2016, συνελήφθη στο Βέλγιο με την κατηγορία συμμετοχής σε πέντε ένοπλες ληστείες.

Ο Ισμαΐλ Χμαϊντατ, ένας 22χρονος Μαροκινός ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήκει στη Ρόμα, συνελήφθη στο Βέλγιο με την κατηγορία συμμετοχής σε πέντε ένοπλες ληστείες κοντά στην Αμβέρσα, με στόχους ένα πρατήριο καυσίμων, ένα καζίνο, ένα κατάστημα και δύο σούπερ μάρκετ.

Ο Χμαϊντάτ ανήκει στους "τζιαλορόσι" από το καλοκαίρι του 2016, όταν απέκτησαν μέρος των δικαιωμάτων του από την Μπρέσια για 3.000.000 ευρώ με τη βοήθεια του Μίνο Ράιολα. Έκτοτε, παραχωρείτο συνεχώς δανεικός σε διάφορες ομάδες εντός κι εκτός Ιταλίας.

Μέχρι τον φετινό Ιανουάριο βρισκόταν δανεικός στη Βέστερλο, ομάδα δεύτερης κατηγορίας του Βελγίου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου τον έστειλαν πίσω στην Ιταλία λόγω προβληματικού χαρακτήρα, με τον παίκτη να απουσιάζει από προπονήσεις χωρίς να έχει άδεια.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, και έχοντας πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπρέσια, ο Χμαϊντάτ κλήθηκε το 2016 στην εθνική ομάδα της χώρας του σε ηλικία 20 ετών.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ