ΡΟΜΑ

"Συναγερμός" στη Ρόμα με Σικ

Roma's Patrik Schick reacts after missing a scoring chance during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Roma's Patrik Schick reacts after missing a scoring chance during the Champions League quarterfinal second leg soccer match between Roma and FC Barcelona at Rome's Olympic Stadium, Tuesday, April 10, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Καμπανάκι χτύπησε στη Ρόμα, ύστερα από τον τραυματισμό του Πάτρικ Σικ, που αποχώρησε από την προπόνηση της εθνικής Τσεχίας με πόνους στον προσαγωγό.

Σήμα κινδύνου εξέπεμψε ο Πάτρικ Σικ. Έντονη είναι η ανησυχία στο στρατόπεδο της Ρόμα, έπειτα από το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον προαγωγό ο διεθνής επιθετικός και είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρησή του από την προπόνηση της εθνικής Τσεχίας.

Μαύρα σύννεφα συσσωρεύτηκαν πάνω από την ρωμαϊκή αρένα του "Ολίμπικο", καθώς επικρατεί προβληματισμός στις τάξεις των "τζιαλορόσι", οι οποίοι ενδέχεται να στερηθούν τις (πολύτιμες) υπηρεσίες του 22χρονου Τσέχου στράικερ, που θα δηλώσει "απών" από την φιλική αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας του κόντρα στη Ρωσία (10/9), που θα διεξαχθεί στη "Rostov Arena".

Ο 49χρονος τεχνικός των Ρωμαίων, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, πονοκεφαλιάζει για την απώλεια του άλλοτε κυνηγού της Σαμπντόρια, αφού βλέπει την γραμμή κρούσης των "λύκων" να χάνει ένα από τα εκλεκτά της μέλη, με συνέπεια να... ξεθάβει από το ντουλάπι των λύσεων το εναλλακτικό πλάνο δράσης, αναζητώντας το κατάλληλο αντίδοτο.

Ο υψηλόσωμος φορ -που βλέπει τον κόσμο από τα 190 εκατοστά- αναμένεται να επιστρέψει επί ιταλικού εδάφους, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αποκόμισε ως ενθύμιο από την προπόνηση του 62χρονου ομοσπονδιακού εκλέκτορα της Τσεχίας, Κάρελ Γιάρολιμ.

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ