ΡΟΜΑ

Σχέδιο απαγωγής του γιου του Τότι

Σχέδιο απαγωγής του γιου του Τότι

Κατάδικος και οργανωμένος οπαδός της Ρόμα, σχεδίαζε το 2006 να απαγάγει τον γιο του Φραντσέσκο Τότι και να ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του!

Οργανωμένο σχέδιο απαγωγής του γιου του Φραντσέσκο Τότι, αποκαλύφθηκε στη διάρκεια της δίκης της Mafia Capitale, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Ρώμη. Ένας εκ των κατηγορουμένων, ο Λούκα Οντεβάιν, υποστηρίζει ότι το 2006, το τότε ενός έτους αγόρι είχε τεθεί στο στόχαστρο της μαφίας και υπήρχαν σκέψεις για να απαχθεί!

Το τραγελαφικό της ιστορίας είναι ότι ως υπαίτιος για το σχέδιο απαγωγής παρουσιάζεται ένας οργανωμένος οπαδός της Ρόμα! Δηλαδή, σχεδίαζε να απαγάγει τον γιο του ζωντανού ειδώλου της ομάδας που υποστήριζε!

Σύμφωνα με την κατάθεση του Οντεβάιν, ο εν λόγω ήταν κατάδικος και σκόπευε να ζητήσει λύτρα για την απελευθέρωση του, ενώ προκειμένου να επιτύχει το σκοπό του, φέρεται να είχε προσφέρει 50.000 ευρώ στον προπονητή, Βίτο Σκάλια, ο οποίος γύμναζε τον Τότι και είχε στενή σχέση μαζί του!

Ο αρχηγός της Ρόμα πληροφορήθηκε το σχέδιο των απαγωγέων και προσέλαβε αστυνομικούς για τη φύλαξη της οικογένειας του και τη φρούρηση του σπιτιού του. Επίσης, μετακόμισε βίλα που είχε τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια των οικείων του.

Την υπόθεση αποκαλύπτει η εφημερίδα Il Tempo στο δικαστικό ρεπορτάζ της, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Τότι ή από την Αστυνομία της Ρώμης.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ