ΡΟΜΑ

Στην Ιταλία για τη Ρόμα ο Όλσεν (VIDEO)

Στην Ιταλία για τη Ρόμα ο Όλσεν (VIDEO)

Ο 28χρονος Σουηδός διεθνής πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, προσγειώθηκε στη Ρώμη για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από την Κοπεγχάγη στη Ρόμα.

Μετά την παραχώρηση του Άλισον Μπέκερ στη Λίβερπουλ, ο Ρόμπιν Όλσεν ήταν μέσα στα φαβορί για τη διάδοχη κατάσταση στη Ρόμα.

Η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας συμφώνησε με την Κοπεγχάγη κι ο 28χρονος Σουηδός διεθνής πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην "Αιώνια Πόλη" για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με τους "τζαλορόσι".

Το κόστος του deal ανέρχεται στα 12.000.000 ευρώ, ενώ ο Όλσεν γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή τερματοφύλακα στην ιστορία του σουηδικού ποδοσφαίρου.

Από τη μεταγραφή ωφελημένος θα βγει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης. Αν με άλλα λόγια το deal κλείσει πράγματι στα 12 εκατ. ευρώ, ο Δικέφαλος θα λάβει 2.400.000 ευρώ. Ο Όλσεν πέρασε από τον ΠΑΟΚ το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 (19 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη).

Ο Όλσεν ξεκίνησε την καριέρα του στην Bunkeflo της πατρίδας του και ακολούθησε η Klagshamn, η Μάλμε, ο ΠΑΟΚ και η Κοπεγχάγη. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Προ ημερών συμμετείχε με την εθνική Σουηδίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (ήταν ο βασικός κίπερ).

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ