ΡΟΜΑ

Σπαλέτι: "Εάν δεν ανανεώσουν τον Τότι, φεύγω κι εγώ"

Σπαλέτι: "Εάν δεν ανανεώσουν τον Τότι, φεύγω κι εγώ"

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι εμφανίστηκε κατηγορηματικός σχετικά με το μέλλον του Φραντσέσκο Τότι στην ομάδα, παρότι προ μηνών είχε γίνει "μαύρο πρόβατο" από τους οπαδούς για τη συμπεριφορά του στον καπιτάνο.

Από εχθροί, απόλυτοι σύμμαχοι Λουτσιάνο Σπαλέτι και Φραντσέσκο Τότι στη Ρόμα, όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός των "τζιαλορόσι".

Σε πλήρη αντίθεση με τα όσα έλεγε στις συνεντεύξεις Τύπου προ μηνών, όταν δεν ήθελε να στρέφονται τα φώτα της δημοσιότητας στον καπιτάνο του συλλόγου, ο Ιταλός προπονητής δήλωσε το ακριβώς αντίθετο.

"Μη με ρωτάται για το πόσο καλά πηγαίνει η ομάδα. Ρωτήστε με για τον Τότι", είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά από τη νίκη με 4-1 επί της Τορίνο, την πέμπτη σερί επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις.

"Είναι δίκαιο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο Τότι δεν έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο, έχει σύμφωνο αγάπης με αυτήν την πόλη και είναι κάτι που πρέπει να συνεχιστεί. Θα πάνω ακόμα παραπέρα: εάν τον διώξουν στο τέλος της σεζόν, τότε δεν παραμένω ούτε εγώ, ακόμα κι αν κατακτήσουμε το τρεμπλ".

"Δεν θέλω να αποσυρθεί όσο είμαι εγώ προπονητής", δήλωσε ο 57χρονος προπονητής για τον 40χρονο επιθετικό, ο οποίος ανανέωσε για έναν χρόνο το συμβόλαιό του το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα κάνει το προσεχές.

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ