ΡΟΜΑ

Σορεντίνο για Ντε Ρόσι: "Μαντεύετε σε ποιον έβαλε το πρώτο του γκολ;"

Chievo goalkeeper Stefano Sorrentino gives his thumbs up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at Milan's San Siro stadium, Italy, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Chievo goalkeeper Stefano Sorrentino gives his thumbs up during a Serie A soccer match between Inter Milan and Chievo, at Milan's San Siro stadium, Italy, Saturday, Jan. 14, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Στέφανο Σορεντίνο θέλησε να δώσει ξεχωριστό μήνυμα στον Ντανιέλε Ντε Ρόσι αφότου έγινε γνωστή η είδηση του αντίο του στην Ρόμα και του θύμισε το πρώτο του γκολ πριν από 16 χρόνια (VIDEO).

Η ανακοίνωση από πλευράς Ντανιέλε Ντε Ρόσι της αποχώρησής του από την Ρόμα στο φινάλε της σεζόν έφερε στενοχώρια (και εκνευρισμό) όχι μόνο στους φίλους της ομάδας αλλά και στους λάτρεις του ιταλικού ποδοσφαίρου γενικότερα, με αποτέλεσμα να κατακλύσουν τον 35χρονο μέσο με μηνύματα αγάπης και υποστήριξης.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Στέφανο Σορεντίνο, που δεν έχει κρύψει ούτε για μία στιγμή το αίσθημα συμπάθειας που τρέφει προς την Ρόμα, με τον 40χρονο να θυμίζει στο "Νο 16" των πρωτευουσιάνων μία ιστορική στιγμή.

Αυτή δεν άλλη από το πρώτο γκολ του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στα γήπεδα της Serie A με τη φανέλα της Ρόμα, που ήταν σε αγώνα κόντρα στην Τορίνο (τερματοφύλακάς της τότε ο Σορεντίνο) στις 10 Μαΐου του 2003 στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, με δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής.

"Μαντεύετε σε ποιον έχει σημειώσει το πρώτο του γκολ στην Serie A; Κάθε επιτυχία μεγάλε πρωταθλητή, με σεβασμό και εκτίμηση", ήταν το σχόλιο του Σορεντίνο για έναν εκ των πιο εμβληματικών μορφών στην ιστορία της Ρόμα.

Σορεντίνο για Ντε Ρόσι: "Μαντεύετε σε ποιον έβαλε το πρώτο του γκολ;"

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το μήνυμα αγάπης του Μανωλά στον Ντε Ρόσι
Ύμνοι Τότι για Ντε Ρόσι: "Θα είσαι πάντα ο αδερφός μου"
TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ