ΡΟΜΑ

Ρόμα: Βάζει στο παιχνίδι τον Τότι για το "μπαμ" με Κόντε

Chelsea coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea coach Antonio Conte reacts during the English Premier League soccer match between Chelsea and Liverpool at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Αντόνιο Κόντε είναι από τους πλέον περιζήτητους τεχνικούς στην Ευρώπη, με την τελευταία ομάδα που προστίθεται στη λίστα των μνηστήρων του Ιταλού τεχνικού να είναι και η Ρόμα.

Ο Αντόνιο Κόντε παραμένει εδώ και έναν χρόνο στο ταμείο ανεργίας μετά το διαζύγιο που πήρε το καλοκαίρι του 2018 με την Τσέλσι, παρόλα αυτά η αξία του στο ποδοσφαιρικο χρηματιστήριο παραμενει υψηλή.

Τρανή απόδειξη είναι το φλερτ που φέρονται να έχουν αναπτύξει μαζί του Ίντερ και Μπάγερν Μονάχου ώστε να αναλάβει κάποια από τις δύο το ερχόμενο καλοκαίρι, με την ιταλική εφημερίδα "Repubblica" να αποκαλύπτει πως στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει δυναμικά και η Ρόμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Ρωμαίοι έχουν επιστρατεύσει τον Φραντσέσκο Τότι για να "ψήσουν" τον Αντόνιο Κόντε, με τους δύο άνδρες να συνδέονται με σχέση εκτίμησης και φιλίας από την κοινή παρουσία τους στην εθνική Ιταλίας όταν αμφότεροι ήταν ποδοσφαιριστές και να έχουν εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο στο πλαίσιο της κόντρας της Ρόμα με την Τσέλσι την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια των Ρωμαίων να πείσουν τον Κόντε να αναλάβει τα ηνία τους, θα παίξει το αν θα αγωνιστούν τη νέα σεζόν στο Champions League, με δεδομένο πως οι άμεσοι ανταγωνιστές τους για την πρόσληψη του Ιταλού φαίνεται να έχουν καπαρώσει μία θέση στους ομίλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΡΟΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ